LINDA

Thuiskapster Linda

Mijn naam is Linda van Leeuwen. Ik ben 35 jaar, samenwonend in Beesd en moeder van onze dochter vanĀ  5 jaar oud.

Sinds 2001 ben ik in het kappersvak begonnen en heb vervolgens mijn diploma tot allround kapster volledig afgerond. Daarna heb ik mijn kennis uitgebreid door tot op de dag van vandaag altijd bij te blijven met diverse kleur- en knipcursussen om de laatste technieken te beheersen. Wellicht ben ik voor u al een bekend gezicht, ik heb immers gewerkt bij salons in Rumpt, Leerdam, Beesd en Vianen.

Graag breng ik vanaf nu ook de kwaliteit van de salon bij u aan huis. Niet alleen in Beesd maar ook in Leerdam, Culemborg, Geldermalsen en alle mooie dorpen er omheen. (zie de contactpagina voor mijn volledige werkgebied)

Op mijn tarievenpagina kunt u de prijzen zien van de meest voorkomende standaard behandelingen. Heeft u speciale wensen neem dan gerust contact met mij op om u te voorzien van een goed advies.

Groeten en tot snel!

Linda